På turnering i rummet

Vi var på en lørdags rumrejse på årets distriktsturnering for bævere og ulve. Det foregik hos Skt. Georgsgilderne i Vork ved Egtved, og de havde klædt sig i hvide rumdragter for at sætte os i gang med opgaverne.

Fra Bülow Gruppe var der to hold onsdagsulve med, men også et hold bestående af tre  mandagsulve og to bævere. På turen skulle vi skyde en colaflaske-rumraket op i luften, puste en ballon op med natron og eddike, bygge en børsterobot, smage pulvermad, gætte hvad ting ville veje, hvis vi var ude i rummet og meget andet sjovt. Og dagen sluttede med juice, flødeboller og balloner, fordi Skt. Georgsgilderne har jubilæum i år.

Dagen var også en konkurrence mellem alle KFUM-Spejderne fra Munkebjerg Distrikt. Ulvene fra Gårslev vandt præmieskindet med 128 point, men de to hold onsdagsulve kom lige efter, for begge hold sluttede med 124 point. Mandagsulve- og bæverholdet fik 96 point i alt.

Skriv en kommentar

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – Lone Hansen – tlf: 29469990
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Line Bang Nørgaard – tlf: 29676865

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2021 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes