Plantesæson for onsdagsulvene

Nu er foråret begyndt for onsdagsulvene. Vi har været nede ved havnen i “Grow Your City” for at plante at så i Bülow Gruppes ti store plantekasser.

Bæverne havde sået en masse ærter, bønner, rødbeder, pastinak, majs, spinat og salat, og det skulle vi plante, så det kunne komme til at gro udendørs. Desuden satte vi kartofler og løg og såede en masse forskellige blomster og grøntsager.

Der var også mange, som syntes, at vi skulle plante jordbær. Men vi har allerede en hel plantekasse med jordbærplanter fra sidste år. Vi har også en plantekasse med forskellige krydderurter. Det første, der kan bruges, er purløg. Det er allerede så stort, at det næsten er klar til at klippe af.

Spejdere og forældre må gerne besøge vores plantekasser og smage det, der vokser frem. Men det varer nok lidt endnu, før der er jordbær, ærter, gulerødder, salat eller blomster, som er klar til at plukke.

Plantedagen fik en hyggelig afslutning med hotdogs. Vi havde lånt et lokale hos marinehjemmeværnet, der “bor” lige ved siden af kassehaverne, og det var rart, fordi det stadig ikke er rigtigt sommervarmt.

Skriv en kommentar

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – Lone Hansen – tlf: 29469990
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Line Bang Nørgaard – tlf: 29676865

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2021 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes