Ingen rigtig indianer uden en hest!!!

Hej alle sammen

Så er bæverne i fuld gang med at gøre klar til deres sommerlejer på Port Arthur!!

Temaet for årets MUS lejer som det hedder er Det Vilde Vesten og derfor er bæverne blevet enige om at de skal være indianere da det passer godt sammen med vores telte der lidt ligner tipier..

De sidste 3 gange har bæverne været igang med at lave heste både sorte, pink’e og nogle gul sort stribet nogen enda en fin lille Zebra er derkommet ud af det…. de er blevet rigtig fine…

1. tirsdag: gik vi en tur ud bag ved og fant nogle grene, men da der ikke var nogle der var holdbare nok måtte vi selv save nogle det var sjovt og lidt svært. et ar træerne begyndte at pumpe vand ud og vi troede ikke rigtig på Susanne da hun sagde at det var sukker vand som træet brugte til at vokse men vi smagte på det og det smagte fuldstændig som hvis vi havde taget noget vand og puttet lidt sukker i det 🙂

2. tirsdag: begynde vi at lave heste hovederne ud af liggeunderlag det var lidt svært at klippe i så Bo og Susanne hjalp os med det bag efter kom vi gaffa eller markerings tape rundt om hestehovede så det kunne blive på pinden og så heste fik den farve som vi nu havde valgt af tape.

3. tirsdag: gjorde vi hestene helt færdige så nu har det både øjne næse mund og manker. det blev are super fine i kan se billederne af dem længer oppe. Bo og Susanne lavede heste færdig til dem som ikke var der så det blev til en sort hest og en Zebra 🙂 lidt tossede da Zebraer jo ikke levede i det Ville Vesten!!!

 

Bæverplask

Lillebæver

Skriv en kommentar

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – Lone Hansen – tlf: 29469990
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Line Bang Nørgaard – tlf: 29676865

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2021 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes