Snelygter og slush ice

Onsdagsulvene har haft sne og is på programmet i denne uge. Der blev lavet snelygter ved hjælp af sne, som blev gjort brugbar med lidt vand, så der kunne laves gode snebolde. Der blev brugt fantasi på at få mønter ud af frosne isblokke, som ikke uden videre kunne brækkes i stykker. Der blev slåsset lidt i sne – men med helle for dem, der ikke havde lyst til at være med. Og der blev lavet smagsprøver på slush ice ved hjælp af en kuldeblanding med sne og salt. Her er opskriften, hvis I selv vil prøve:

En skål sne, gerne pulversne, blandes med 1-1½ dl fint salt. I skålen graves en isterningpose med blandet saft ned. Det skal være stærkere end almindelig saftevand, ellers smager det ikke af noget som is.
Derefter stilles skålen udendørs i frostvejr en times tid, og så er isen i posen frosset, mens sneen er begyndt at tø op på grund af salt-blandingen 🙂

 

Skriv en kommentar

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – (Nielse)Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Mie Klindt Hindsgaul – tlf: 28978118

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2024 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes