Troppen i 2011

Troppen i 2011 - Tydal Jamborette

2011 startede fint med 8 spejdere i troppen. Vores overordnede emne var: GØR NOGET, hvilket skulle være med til at gøre spejderne i stand til at turde træffe en beslutning og stå ved denne.
Senere på året stod det på klargøring til sommerlejren i Tyskland, nærmere: Jamborette på Tydal Spejdercenter. Dette er en lille international lejr med ca. 750 deltagere fra det danske mindretal syd for grænsen, men også fra Danmark og resten af det store udland.


Vi havde tre spejdere (Mads, Emmelie og Sacha) på kursus sidste sommer (Roland I). Der er fokus på det praktiske spejderliv og de praktiske spejderfærdigheder. Det virker, som om spejderne har fået meget med hjem i deres bagage, og vi glæder os hver gang over, at de udfolder det, de har lært.
Ydermere havde vi en spejder (Teis) på Roland II i påsken. Her er fokus på planlægning af møder og mindre events. Vi glæder os til, at Teis kommer tilbage fra efterskolen og kan øse ud af sin viden fra Roland II-kurset.
Efter sommeren ”mistede” vi vores 2 seniorspejdere (Teis og Sacha), dog ikke helt, da de er på efterskole i dette skoleår, så vi påregner, at de kommer tilbage, når de finder ud af at de ikke kan undvære os i troppen.
Men intet er så galt, at det ikke er godt for noget, idet der rykkede ulve op til os i troppen. Vi siger endnu engang velkommen til Sara og Andreas, som virker, som om de er faldet godt til i troppen. Rune og Sofie fra De Meza er begyndt hos os, idet der ikke er spejdere i deres aldersgruppe hos den anden gruppe, også endnu engang velkommen til dem.
Efter sommeren var der fokus på lejrliv, herunder båltænding, pionering (her byggede vi en gigagynge) og klæd dig rigtigt.
Der har været meget mere, men det kan spejderne fortælle mere om, når I møder dem. Troppen deltog også på gruppens juletur og var egentlig ret godt repræsenteret.
Planen for 2012 er i støbeskeen, men der er nogle ting, som allerede ligger fast:

  • Troppen deltager i DM i Spejder i løbet af foråret, vi er påbegyndt træning hertil. Bare rolig, alle kan være med!
  • Troppen deltager i Spejdernes Lejr 2012 i Holstebro.
  • Der er en del spejdere, der skal på kursus i løbet af året, her kan nævnes Roland I og Roland II, men spejderne skal nok få en seddel med hjem om dette, når det nærmer sig.
  • Vi skal på weekendtur i løbet af foråret. Vi ledere vil sige spejderne tak for et godt år, og vi ser frem til 2012, hvor der er mange spændende udfordringer til os i troppen.

Har I spørgsmål til arbejdet i troppen, må I endelig kontakte Nielse for yderligere oplysninger. Inden vi slutter af, vil vi minde om, HUSK AT HAVE TØJ MED OG PÅ, SÅ MAN KAN VÆRE UDE TIL ET HELT MØDE!

Vel mødt, Tropslederne

Skriv en kommentar

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – Lone Hansen – tlf: 29469990
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Line Bang Nørgaard – tlf: 29676865

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2021 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes