Troppen er kommet på Spejdernes Lejr 2017 og i fuld gang

Så er vi i fuld gang med Spejdernes Lejr. Lørdag har vi opbygget lejrpladsen og fået os installeret i området, så vi kan klare os med de mest almindelige fornødne faciliteter, så som bålsted og varmtvand på pladsen.
Søndag gik dagen med at lave de sidste ting færdig på pladsen og et 1. Hjælpskursus. Alle spejdere bestod, og og havde et super engagement under hele kursusforløbet – det var fedt, og tak fordi i ville kurset! Vi var heldige at modtage en lille regnebyge (nej, det var meget, og ikke en byge! Det stod ned i lår fede stråler!), MEN spejderne tog det med, de var da ligeglade med regnen. Om aftenen var vi til åbningslejrbål. Det var en super stemning, dog havde vi desværre fået pladser bagerst, hvilket gjorde at vi desværre ikke havde den bedste udsyn på scenen, samt at lyden forsvandt lidt i mængden, øv. Dertil kom, at vi sad blandt englændere og franskmænd, som desværre ikke forstod hvad der foregik på scenen og valgte at holde deres egen fest. MEN alt i alt en oplevelse.
I dag mandag er spejderne på deres første aktiviteter, og vejret er solrigt og nærmest skyfrit.

Følg med her, mere informationer følger.

Det er lukket for kommentarer.

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – (Nielse)Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Mie Klindt Hindsgaul – tlf: 28978118

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2023 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes