Julehilsen fra Lillebæver

Kære Bævere

GODT NYTÅR

Jeg har haft den fedeste Juleaften sammen med alle de gamle bævere.

Juleaften fik vi birketræ med sprød bark, åkander med mosevand, og til dessert fik vi snebudding med syltet kirsebær, det smagte godt, og jeg fik valnødden.

Vi dansede om bæverhulen, i kan tro at den var flot pyntet, og fik masser af julegaver.

De følgende dage var jeg rundt på besøg ved vores venner på Fælleden.

Tirsdag: Var jeg på besøg hos grævling, han er ved at blive så gammel at man næsten skal råbe til ham for at han kan køre noget men han havde de lækreste regnorme som er total mums!

Onsdag: Besøgte jeg ræv han havde travlt da han havde fået noget fedteste Skylanders i julegave, det spillede vi hele dagen, og da vi skulle til at hjem ville jeg ikke med så derfor fik jeg lov at sove over hos ham, det var fedt!

Torsdag: Spætte besøgte jeg om torsdagen og jeg blev helt forpustet af at klatre op af alle de grene, det ville have været nemmere at have væltet træet, men det ville spætte ikke være med til.

Fredag: Var det egerns tur til at få besøg af mig! Hun er godt nok god til at springe fra træ til træ vi lavede et kapløb jeg svømmede ude i Lillebælt og hun sprang i trætoppene, jeg vandt næsten men egern var lige foran mig desværre.

Lørdag: var jeg nede i mulvarps huld for at besøge ham der var godt nok mørkt, mulvarp var helt ked af det da der var en der havde lagt en lort på hendes hovede, vi ledte hele dagen og fant til sidst ud af at det var hunden der boede ved siden af Knuden der havde gjort det.

Søndag: blev jeg hjemme for at pynte Knuden fint op til nytår og for at tage julepynten ned. Egern kom og hjalp med de steder hvor jeg ikke kunne nå.

Til nytårsaften havde de gamle bævere inviteret til stort gilde i Knuden. Alle vores venner fra Fælleden kom, de havde selv taget mand med, da det ikke er alle, som kan lide egetræ lige som bævere.

Da vi var færdige med at spise, tog ugle alt det fyrværkeri frem, som han havde haft med udover musene, som han havde spist… NØJ… det var flot!

Da vi havde set det gik vi ind i Knuden igen og dansede til den lyse morgen.

Så nu kan I tro, at vi er trætte, og nu vil jeg på hovedet i seng.

God Jul og godt nytår med håb om flere bævervenner at lege med i det nye år.

Bæverklask

Lillebæver

Skriv en kommentar

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – (Nielse)Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Mie Klindt Hindsgaul – tlf: 28978118

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2024 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes