Bæver på brandstationen

Hej alle sammen

Den 15 maj var jeg sammen med alle de andre bæverspejdere på brandstationen for at se de fine brandbiler, de havde dernede. Bo havde snakket om, at hvis vi nu opførte os pænt, kom vi måske 20 m op i luften – det er højere end noget træ, vi har i skoven.

Mødet med brandmanden

Det hele startede med, at vi mødte en brandmand, som fortalte os en masse om hvad vi skulle gøre, hvis der kom en alarm og brandvæsenet skulle rykke ud. Jeg kan huske to af deres advarselsfarver, den ene var rød, den anden var grøn. Den røde var, hvis de skulle rykke ud til en stor brand, hvor brandmændene skulle skynde sig for at fx hele huset ikke brændte ned, den grønne var den, der lyste, hvis biler fx havde spildt olie og brandmændene skulle ud og sørge for, at der ikke var nogen andre biler, der kørte ind i det og gled, så de kørte galt.

Den flinke brandmand viste os også sit tøj, og det var lidt sjovt. Hans bukser sad allerede fast på hans støvler. Han fortalte, at det var for at han hurtigt kunne få tøjet på! Det er totalt smart, det tror jeg også, jeg vil gøre… Nå jo, jeg har jo slet ikke nogen bukser eller nogen støvler, jeg har kun min spejderuniform! Men det var i hvert fald totalt smart…

Se brandbilen

Der kom en anden brandmand for at vise os, hvad han havde i brandbilen. Der var godt nok mange ting i sådan en. Hvis alt det skulle være hjemme i Knuden, ville vi fylde depotet så meget op, at vi ikke vil kunne komme ind ad døren! (Måske skulle vi få en brandmand ud for at få plads til alle vores ting!)

Alarmen går

Da vi næsten havde set det hele, kom der en alarm. Jeg blev lidt bange, men Bo, Lea & Susanne fortalte os, at det bare var den grønne lampe, der lyste, så det var ikke noget, brandmændene skulle skynde sig afsted til! Det kunne jeg også godt se, for de skyndte sig slet ikke og nåede også at fortælle Bo, hvordan vi kom ud, nu hvor de kørte!! Vi var nogle stykker, der blev lidt bange, så vi skulle trøstes, men det gik fint!!

Ud at lege

Da brandbilen var kørt (desværre uden blink og udrykning), gik vi over på den stor græsplæne overfor. Der legede vi ståbæver, indtil vi så, at det var tid til, at vi skulle hjem.

Brandbilen nåede at komme tilbage

Samtidig med at vi skulle hjem, kom brandmændene også hjem. De fortalte os, at det bare var en bil der havde spildt benzi,n men at det var noget der skulle ordnes, sådan at ingen kom til skade.

Da de kørte brandbilerne ind, var de så flinke, at de satte udrykning på, så vi fik lov at se  det. Det var ret vildt:)

Vi sagde pænt tak til brandmændene, og Bo havde bagt en brunsvigerkage til dem som tak. Øv, jeg ville ellers godt have spist den.

Jeg håber, at vi må komme på besøg igen en anden gang og at vi kan få lov at se det hele!!

Bæverklask Lillebæver

Skriv en kommentar

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – Lone Hansen – tlf: 29469990
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Line Bang Nørgaard – tlf: 29676865

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2021 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes