Ulve og spejdere skal med på Spejdernes Lejr 2012

Allerede nu kan både spejdertroppen og ulveflokkene godt begynde at glæde sig. Lederne har besluttet, at både spejdere og ulve kan komme med på den kæmpestore Spejdernes Lejr 2012 i Holstebro.

Spejderne skal være der under hele lejren fra 21.-29. juli sammen med sandsynligvis 35.000 andre spejdere. Vi har besluttet, at ulvene fra Bülow Gruppe får tilbud om tre overnatninger i første del af lejrperioden, dvs. fire dage på lejren.

Spejdernes Lejr 2012 arrangeres af alle de danske spejderkorps i fællesskab, og selvom det bliver en meget stor lejr, bliver der trygge rammer omkring deltagerne. De bliver nemlig alle delt op i kvarterer, hvor de skal bo sammen med spejdere fra samme kommune som de selv, og det betyder, at spejdergrupperne fra Fredericia Kommune får et fælles lejrområde. Her kan der desuden komme FDF’ere med, og lejren er også åben for grupper af børn, der slet ikke er spejdere, men har lyst til at komme med på en spejderlejr. Det kan for eksempel være en flok børn og pædagoger fra en fritidsklub, der har lyst til at prøve spejderlivet i nogle dage. Noget af det særlige ved at være på så stor en lejr er de fælles oplevelser med alle de andre lejrdeltagere. Ved lejrens åbning og igen ved afslutningen bliver der store arrangementer med musik, optræ den og sang fra lejrens store scene.
Der bliver også arrangementer, som er tilrettelagt specielt for de yngste, for de større spejdere, for unge og for lederne. Og så bliver der selvfølgelig masser af aktiviteter, man kan tilmelde sig sammen med andre deltagere fra Bülow Gruppe.
Forældre, søskende og andre interesserede kan iøvrigt også komme med på lejren. Der bliver en særlig fl exlejr, der fungerer næsten som en campingplads, men som samtidig er en del af Spejdernes Lejr 2012, så der bliver muligheder for at være med i de fleste af lejrens tilbud.
Der vil komme meget mere information om Bülow Gruppes deltagelse i løbet af foråret. Men I kan også læse om lejren på www.2012.spejderne.dk. Her er der også tilbud om frivillige arbejdsopgaver på lejren.

Hilsen Trops- og Ulvelederne

Skriv en kommentar

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – Lone Hansen – tlf: 29469990
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Line Bang Nørgaard – tlf: 29676865

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2021 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes