Juleturen der gik i chips

Det hele gik i… chips på juleturen. Jørgen, Kim´s onde bror (ham fra Kim´s chips-reklamerne), havde fået overtalt julemanden til at holde en lille ferie. Sød ide, men så gik der chips i det hele.
Jørgens plan var at få julemanden og julen af vejen og få folk til at chipse i stedet for. Hvorfor jule, når man kan chipse? Der var absolut ikke noget med julepynt – skulle vi lave noget, kunne vi bruge chips! – Så tog Jørgen alle julegaverne og gik sin vej. Hmm…
Godt nisserne havde en idé til, hvordan vi kunne redde julen. Der skulle sendes en hemmelig besked til julemanden, så Jørgen ikke anede uråd. Derudover skulle der trænes, så vi kunne hjælpe julemanden med at fange Jørgen, hvis det skulle blive nødvendigt. Og vi skulle selvfølgelig nok vise Jørgen at man kan jule, også selvom det er med chips.
Der blev trænet i smørklat- kast, bygget katapult, bygget et juletræ af en rafte – pyntet med guirlander af chips og popcorn 😀 – der blev lavet juledekorationer med guld- og sølv-sprayede chips, bagt kager, der lignede chips og meget, meget mere.
Der var kommet kontakt til julemanden – og aftalen lød på, at vi skulle mødes lørdag aften. Vi gik julemanden i møde, og undervejs mødte vi Jørgen, som vi fangede og tog med. Da Jørgen så julemanden, blev han så ked af det, han havde gjort – og leverede alle gaverne tilbage til julemanden. Jørgen var endda med til at danse om juletræ og hjalp julemanden med at dele gaver ud til alle spejderne.

Iben, Flokleder

Skriv en kommentar

Find os

Tryk på billedet og se hvor vi holder til! Vi holder til i spejderhytten Knuden på Sonnesvej 108. Tryk på billedet for at se hele kortet og finde kørselsvejledning.

Arkiv

Kontakt

Gruppeleder – Mette Holter Brændeskov – tlf: 40939051
Tropsleder – (Nielse) Niels-Peter Brændeskov – tlf: 26700047
Juniorleder – Lone Hansen – tlf: 29469990
Ulveleder – Charlotte W. Jensen – tlf: 60634292
Bæverleder – Line Bang Nørgaard – tlf: 29676865

Kontaktinformationer på andre ledere i gruppen.

Copyright 2021 Bülow Gruppe | KFUM-Spejderne Fredericia · RSS Feed · Log ind

Webdesign af Organic Themes

Organic Themes